Contact

U kunt bellen voor informatie of een vraag mailen naar : orthoadvies@orthoadvies033.nl.

Als u met de praktijk belt, krijgt u soms een antwoordapparaat. In dat geval kan ik de telefoon even niet opnemen.

Wanneer u duidelijk uw naam en telefoonnummer inspreekt, wordt u snel teruggebeld.

Het  telefoonnummer van ORTHOadvies:

06-25034497

Om het helemaal makkelijk te makkelijk te maken, vindt u op deze site ook een uitgebreid aanmeldingsformulier. In verband met de regelgeving voor het uitwisselen van privacygevoelige informatie is het op dit moment niet mogelijk om een volledige aanmelding via de website of de email te doen. Ik verzoek u vriendelijk om de gevraagde informatie in te vullen en bij uw eerste bezoek mee te brengen. De informatie zal uitsluitend gebruikt worden om het berichtenverkeer met de Gemeente / het Sociaal Domein van de juiste input te voorzien.

Als ik iets voor u kan doen, dan wordt u zo snel mogelijk uitgenodigd voor een intake, een kennismaking of een onderzoek.

Vaak stuur ik vóór het eerste bezoek één of enkele vragenlijsten naar u op, zodat ik me goed kan voorbereiden. U stuurt  die terug  in de bijgesloten envelop.  De postzegel zit er al op.

Ik zie u dan graag verschijnen op het praktijkadres:

Maetsuykerstraat 3

       

3814 RX Amersfoort 

Parkeren

U kunt probleemloos parkeren, ook al is het vlakbij de binnenstad van Amersfoort.

U kunt ook een e-mail sturen: orthoadvies@orthoadvies033.nl

033

staat voor Amersfoort.

De bekostiging voor Jeugdhulp en JeugdGGZ is in handen van de Gemeente / het Sociaal Domein. ORTHOadvies had tot einde 2019 een afspraak met de gemeente Amersfoort en omliggende gemeentes voor vergoedingen van bepaalde zorg. Na januari 2020 zijn deze afspraken vervallen. Over de voordelen kunt u lezen op de pagina met de tarieven.